Filmpjes

Op deze pagina vind je diverse filmpjes van mijn diverse creatieve en muzikale uitingsvormen!
Veel kijkplezier!

 

Natuurdans project!

In 2013 en 2014 heb ik me bezig gehouden met het project om te dansen in verschillende natuurgebieden. Elke dans is geïnspireerd door de sfeer, de beweging en de elementen van de natuur waarin ik me bevind. Met deze filmpjes zou ik graag het gevoel willen delen hoe magisch en waardevol het is om de natuurschoon in heel ons wezen binnen te laten komen. Zo kunnen we ons meer verbinden met de natuur om ons heen en zo ook in ons Zelf. Wat een mooie wereld zou het worden als we op een gezonde manier contact maken met de natuur waarin we haar koesteren en respecteren. Dat we kunnen geven en ontvangen zonder haar uit te putten.

In dit dansfilmpje neem ik je mee op reis door verschillende landschappen van de aarde…

 

 In dit dansfilmpje neem ik je mee op reis door de cyclus van de seizoenen… 

 

 

Theater ‘de Ont-dekking’

Uitnodigen: Organiseert u een (kinder)feestje, festival of iets dergelijks en vind u het leuk om ‘de Ont-dekking’ uit te nodigen? Laat een bericht met uw wensen achter in de contact pagina, dan kunnen we samen in overleg betreft praktische zaken, zoals kosten, datum en tijden!
De volgende filmpjes geven een indruk van de verschillende acts die wij aanbieden…

 

Wat gebeurt er als je- uit angst voor kwetsbaarheid- jouw ware zelf verstopt achter een harde muur? Door welke bril kijk je dan de wereld in? En wat voor moois valt er te ontdekken als je deze bril af zou zetten?
De trol en natuurfee nemen je mee op ont-dekkingsreis, waar de ware natuur van jezelf en die om je heen zich zal openbaren!

 

 

De buitenaardse wezentjes ‘Fee en Rique’ zijn te gast op aarde en willen je graag ontmoeten! Ze dragen iets magisch bij zich, wat ze je graag willen schenken!

 

Dans en bewegingstheater voorstelling: Keurslijf

Samen met mijn zusjes Iris en Jetske heb ik in het jaar 2014 ons dans en bewegingstheaterstuk ‘Keurlijf’ uitgevoerd in het theaterfestival ‘Vuurol’ in het natuurgebied in de Lage Vuursche. Met humor en zelfspot laten wij zien hoeveel moeite we doen om erbij te horen en in de smaak te vallen bij de buitenwereld! De worsteling met onze angsten en onzekerheden die van binnen spelen, tot we bijna stikken! En dan….. (filmpje ligt er even uit om aangepast te worden)

Uitbreiding: Momenteel zijn we bezig met het stuk bij te schaven en uit te breiden, zodat we het in een theater kunnen uitvoeren. Waarschijnlijk zal de première op zaterdag 24 juni plaatsvinden. Na onze première, is het mogelijk om Keurslijf uit te nodigen op locatie. Meer informatie volgt nog.

 

Muziek Linda:

Liedjes…

 

 

Harp improvisatie…

 

 

 

 

Gedichten…