Agenda van The Sound Of Love

Klankbad en Verbonden Ademhaling

 

 

De ademsessie wordt op liefdevolle wijze begeleid door Anke.
Als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast ademhalingspatroon. Een ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveau’s; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust.

Www.ankeverstappencoaching.nl

Linda en Peter begeleiden de ademsessie met een klankbad.
In de cadans van de adem maken zij transcenderende muziek en klanken om het effect van de ademsessie te versterken. Zij werken met diverse muziekinstrumenten zoals klankschalen, xylofoon, drums en harp. In hun spel maken Linda en Peter altijd gebruik van tonen die elkaar aanvullen en versterken, zoals octaaf, kwint en terts. Op deze wijze creëren zij mooie boventonen, wat een diepe doorwerking heeft op lichaam en geest.
Door de trillingen van de harmonieuze klanken, kunnen vastgeroeste energieën en emoties gemakkelijker los komen en vervolgens vrij worden gelaten.

 

Waar? Het VlinderHuys: Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort

Wanneer? Zondag 15 december van 15.00 tot 17.00 uur

Kosten: €30,-

 

Sfeervolle Kerstviering

met Mantra’s, transcenderende muziek, lichaamsgerichte meditatie, wijsheden en een lichtviering.

 

 

Wie: Linda en Peter (diverse instrumenten),
Saskia (lichaamsgerichte meditatie) www.lichaamsgerichtepsychotherapiezoetermeer.nl
Toon (Gedichten en spirituele teksten)

Waar: Adventskerk, Julianalaan 3 te Zoetermeer

Wanneer: Dinsdag 24 december (Kerstavond), 21.00 uur

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verschillende activiteiten van The Sound Of Love? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de contactpagina!