Beeldende kunst

Met sprookjesachtige kleurplaten en bijbehorende gedichtjes neemt dit boek je mee op droomreis. Een sfeervolle reis vol liefdevolle gevoelens, zoals koestering, verbinding, vrijgevigheid, vreugde en verwondering. Hierbij zullen de vier elementen water, vuur, lucht en aarde aan bod komen!

Dit boek is geschikt voor kinderen en volwassenen. De kleurplaten en gedichtjes spreken het innerlijk kind aan. Het samen kleuren en tekenen met kinderen kan een verbinding scheppen tussen jong en oud.

De kleurplaten nodigen je uit om de lege ruimtes in te vullen vanuit je eigen creativiteit! De tips aan het begin van het boek en de korte tekstjes onder elk gedichtje kunnen je hierbij helpen.

De 31 gedichten en kleurplaten zijn gedrukt op stevig papier in A3 formaat.

 

voorkant0001 - kopie

 

Dit boek is te koop voor €12,50 .

Heb je interesse? Er ligt altijd een stapel kleurboeken op tafel bij de mantrazang bijeenkomsten. Bezoek je andere cursussen of workshops? Laat me dan weten of je interesse hebt in dit boek, dan neem ik de boeken mee!

Als je momenteel geen activiteiten bezoekt van de Dansende Vlinder, neem dan contact met me op om een afspraak te maken.

 

bergvrouwen  geven

kabouters aan tafel  liefdesdans

liefdesdraak wondervis