De Regenboogvlinder

Momenteel is er geen structureel Regenboogvlinder clubje. Wel kan je de Dansende Vlinder boeken voor een activiteit, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of evenement. Een sprookje met live muziek en magische aankleding, een sprookjesdans workshop, knutselen, verkleden en schminken… het is allemaal mogelijk!

Kosten: €35,- voor een uur. Elk uur extra is €25,-.

Interesse? Laat een bericht achter met je wensen op de contactpagina

 

In dit kleurrijke clubje scheppen we een magische verbinding met elkaar en met de natuur.
Hier kunnen we ons verwonderen en ervaren met onze zintuigen. Samen zorgen we voor een plek waar we onszelf mogen zijn, ontdekken wat we leuk vinden en waar onze talenten liggen, uiten en expressie geven aan wat we voelen, tot rust komen en ons uitleven!

 

de regenboogvlinder

 

Met verschillende activiteiten in verbinding met de natuur en haar seizoenen, wordt het een kleurrijk samenzijn waarin we heel veel beleven!
Er wordt veel aandacht besteed aan creativiteit en expressie zoals dans, drama, muziek, verkleden, knutselen en tekenen. Ook trekken we veel de natuur in met een bepaald doel. We laten ons dan leiden door onze zintuigen en/of verzamelen materialen die we voor een activiteit gebruiken. Bijvoorbeeld om iets lekkers te bereiden, een geurig parfum te maken of iets moois te knutselen.

We beginnen en eindigen de middag met een sfeervol theekransje waar er voor iedereen alle ruimte is om te delen wat ons bezighoudt, met alle bijbehorende gevoelens en gedachten.
Met live muziek en diverse kleurrijke attributen wordt ons samenzijn magisch aangekleed!
Ook krijgen de kinderen zo nu en dan een speciaal cadeautje, zoals een kristal die bij hen past.
Als afsluiting van elke middag is het tijd om te ontspannen met een geleide meditatie en een droom- klankconcert met rustgevende instrumenten.

Ieder kind krijgt de benadering en begeleiding die bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind past. Daarom zijn kinderen van alle leeftijden welkom. We zijn er voor elkaar om te helpen en elkaar te inspireren. Iedereen is anders en iedereen is bijzonder, zo vormen we samen een regenboog!


Locatie: Kindercentrum Panta Rhei, Daam Fockemalaan 22
Kosten: €100,-