De Regenboogvlinder

In dit kleurrijke clubje scheppen we een magische verbinding met elkaar en met de natuur.
Hier kunnen we ons verwonderen en ervaren met onze zintuigen. Samen zorgen we voor een plek waar we onszelf mogen zijn, ontdekken wat we leuk vinden en waar onze talenten liggen, uiten en expressie geven aan wat we voelen, tot rust komen en ons uitleven!

 

de regenboogvlinder

 

Met verschillende activiteiten in verbinding met de natuur en haar seizoenen, wordt het een kleurrijk samenzijn waarin we heel veel beleven!
Er wordt veel aandacht besteed aan creativiteit en expressie zoals dans, drama, muziek, verkleden, knutselen en tekenen. Ook trekken we veel de natuur in met een bepaald doel. We laten ons dan leiden door onze zintuigen en/of verzamelen materialen die we voor een activiteit gebruiken. Bijvoorbeeld om iets lekkers te bereiden, een geurig parfum te maken of iets moois te knutselen.

We beginnen en eindigen de middag met een sfeervol theekransje waar er voor iedereen alle ruimte is om te delen wat ons bezighoudt, met alle bijbehorende gevoelens en gedachten.
Met live muziek en diverse kleurrijke attributen wordt ons samenzijn magisch aangekleed!
Ook krijgen de kinderen zo nu en dan een speciaal cadeautje, zoals een kristal die bij hen past.
Als afsluiting van elke middag is het tijd om te ontspannen met een geleide meditatie en een droom- klankconcert met rustgevende instrumenten.

Ieder kind krijgt de benadering en begeleiding die bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind past. Daarom zijn kinderen van alle leeftijden welkom. We zijn er voor elkaar om te helpen en elkaar te inspireren. Iedereen is anders en iedereen is bijzonder, zo vormen we samen een regenboog!

 

Dag:  Woensdag om de week 
Tijd: 16.00 tot 17.30 uur
Data’s9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 6 en 20 maart, 3 en 17 april, 8 en 22 mei, 5 en 19 juni, 3 en 17 juli. 
Locatie: Kindercentrum Panta Rhei, Daam Fockemalaan 22
Kosten: €100,- voor de hele reeks van 14 keer (voor kinderen die op die dag op de  BSO van de Panta Rhei verblijven, is het een kleiner bedrag).
Proefmiddag: Om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van de Regenboogvlinder, komt er een proefmiddag. De datum wordt binnenkort duidelijk!