Klankbad en Verbonden Ademhaling

Anke

De ademsessie wordt op liefdevolle wijze begeleid door Anke.
Als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast ademhalingspatroon. Een ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van  dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust.

Www.ankeverstappencoaching.nl
Linda

Linda begeleidt de ademsessie met een klankbad.
In de cadans van de adem maakt zij transcenderende muziek en klanken om het effect van de ademsessie te versterken. Zij werkt met diverse muziekinstrumenten zoals klankschalen, xylofoon, drums en harp. Door de trillingen van de harmonieuze klanken, kunnen vastgeroeste energieën en emoties gemakkelijker los komen en vervolgens vrij worden gelaten.Zie de agenda van The Sound Of Love voor praktische info en actuele data.

Wil je per email op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van The Sound Of Love? Laat het weten via de contactpagina!