Over de docent

Maak je los, breek door,
Kom uit je  cocon!
En dans als een vlinder zo vrij,
In een wereld vol glans en kleur.
Laat je vleugels belichten door de zon!
 
Neem de ruimte, ga waar je hart wil gaan.
Hier in het Nu,
Elkaar ontmoeten.
Heel zachtjes raak je elke bloem aan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Even kennis maken…

Mijn naam is Linda, geboren op 10 januari 1987, geboren met een grote passie voor kunstzinnige expressie! De rijke scheppingswereld vol klank, kleur, vorm, glans en beweging waarin wij mogen voelen en ontdekken! Ik heb in mijn leven mogen ervaren hoe diverse uitingsvormen van kunst mij geholpen hebben om vrijer te worden, te kunnen verwonderen, me te laten raken, breder te kijken, mijn emoties te kunnen uiten en verlangens een plek te kunnen geven. Wanneer ik mijn luikje open zet, stroomt er oneindige creatieve inspiratie binnen. Zo ervaar ik dat ik net als ieder ander, een prachtwezen ben met al mijn authentieke kwaliteiten!

Vanaf mijn jeugd heb ik me altijd al met diverse kunstvormen beziggehouden zoals beeldende kunst, muziek, schrijven, drama en dans. Door diversen creatieve cursussen en projecten op dit gebied, heb ik veel inspiratie op mogen doen. De natuur is een grote inspiratiebron voor mij omdat zij in haar puurheid en oneindige creatieve schepping, ons veel Wijsheid en geluk bied. Ook voel ik veel voor de glitter en glans van de sprookjeswereld. Daar waar we in onze magische verbeelding mogen dromen en verlangen. Waar delen van onszelf en onze herinneringen aangesproken worden.

Doordat ik zo intens heb mogen ervaren hoe waardevol de wereld van kunst voor mij is, voel ik een sterke missie om dit uit te dragen. Ik wil iedereen uitnodigen om deze weg van kunstzinnige schepping te betreden. Om door je angst heen, je te openen als vlindervleugels voor de zon en je juwelen te laten blinken! Het is er al, je hoeft het alleen maar te ontdekken! Dat je mag laten zijn wat er ook komt en het helende licht er op mag laten schijnen!

Om mijn passie en missie goed uit te kunnen oefenen heb ik een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan en ben zowel gespecialiseerd in kinderopvang als in activiteiten begeleiding. Ik heb me in mijn carrière tot dusverre met kinderen en met mensen met een verstandelijke beperking beziggehouden. Ik heb verschillende creatieve en expressieve projecten ondernomen met deze doelgroepen. Daarnaast heb ik een opleiding ‘docent dansexpressie’ gevolgd, wat ik in 2012 met een diploma heb afgerond.

Met mijn creativiteit, enthousiasme, veelzijdigheid en respectvolle karakter, bied ik op mijn eigen wijze dansexpressie aan. Ben je geïnteresseerd in wat dansexpressie inhoudt, aan wie ik het aanbied en op welke manier? Op deze website vindt u antwoord op uw vragen! Veel lees en kijk plezier!