Agenda: Vlinderen voor Kinderen

Vrije Vlinderdans voor kinderen en volwassenen

Jong en oud zijn welkom om dit verbindende vreugdefeest te vieren, waarbij we samen dansen, dromen en spelen op vrolijke muziek! Elk feest duiken we in de wereld van een bepaald thema. Iedereen is welkom om verkleed te komen, dus dat wordt een kleurrijk spektakel! We maken telkens weer een magische reis boordevol uitnodigende verrassingen en speelse attributen!

Als heerlijke opwarming doen we speelse en fantasie prikkelende oefeningen. Als afsluiting is er tijd om te snoezelen onder het genot van een hemels klankbad met prachtige muziekinstrumenten!


Locatie: t’Spectrum, Ariaweg 115, Amersfoort

Data: zondag 30 oktober, 27 november, 29 januari, 26 februari en 26 maart.

Tijd: van 15.00 tot 16.15 uur.

Kosten: 10 euro p.p.
(Kom je met 3 personen of meer: 8 euro p.p.!)


De Regenboogvlinder

In dit kleurrijke clubje duiken we elke keer in een magisch avontuur waar we heerlijk samen dromen en de fantasie laten stromen! Dit doen we door middel van verschillende activiteiten, zoals dansexpressie, geleide fantasie, live muziek, beeldende activiteiten, drama en zang. In een veilige sfeer verbinden we ons met elkaar, met de natuur en de glitter en glans van de sprookjeswereld!

In het uitgebreide aanbod is er ruimte om te verwonderen en te ervaren met alle zintuigen. Ieder kind wordt gezien en uitgenodigd om zichzelf te zijn, te ontdekken, te stralen in hun unieke kwaliteiten en expressie te geven aan gevoelens. De kinderen kunnen hier tot rust komen en zich helemaal uitleven!

We starten ieder samenzijn met speelse aardende oefeningen en aan het einde is er tijd om te snoezelen onder het genot van lieflijke live muziek en magische lichtjes.


Leeftijd: Alle kinderen vanaf 4 jaar die van sprookjesachtige sferen houden!

Locatie: t’Spectrum, Ariaweg 115, Amersfoort

Wanneer: wekelijks op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur

Data: van 26 november 2022 t/m 1 april 2023.

Kosten: 140 euro (voor de reeks van 14 keer)
Ook is het mogelijk om af en toe te komen voor €10 per keer.

Proefles: 5 euro
(Het hele jaar door is er de mogelijkheid een proefles te volgen en in te stromen).


Voor vragen of het aanmelden voor een cursus of workshop, stuur een bericht via de contactpagina!


Nieuwsbrief