Cacao Ceremonie

Deze dag staat in het teken van het hart, levensenergie, verbondenheid en het thuiskomen bij onszelf. Om daar te komen zinken we in het lichaam, onze emoties en spiritualiteit. Cacao staat bekent als hartopener, net zoals muziek, het zingen mantra’s, het voelen en ervaren van yoga en dans. Afgestemde reiki energie versterkt het proces op zielsniveau. Deze elementen te samen zorgen voor een energetische schoning en laten de Levensenergie weer vrij stromen!

Laat je onderdompelen in Liefde en gun jezelf deze verwennerij voor lichaam en geest!!!

Elementen:

Rauwe cacao drank,
Yoga hart openers,
Reiki energie,
Meditatie,
Live muziek,
Vrij dansen,
Gezonde vegetarische hapjes.

Rauwe Cacao!

Rauwe cacao maakt stofjes vrij wat een Vreugdevol, Liefdevol en Ontspannen gevoel geeft! Meer weten? Zie: informatie over rauwe cacao


Wie?

Yannick

Met veel toewijding en jarenlang ervaring, heeft hij een zeer smaakvol en krachtig recept samengesteld waarin de ingrediënten er voor zorgen dat de hartverwarmende werking extra tot zijn recht komt!
Tijdens de cacao ceremonie stemt hij zich op Zielsniveau af en stuurt persoonlijke en Liefdevolle reiki energie om ieder in zijn/ haar proces te bevorderen! Met zijn helder voelende aanwezigheid, helpt hij blokkades te doorbreken op oordeel loze wijze.
Met kok als beroep, zorgt hij voor smaakvolle, gezonde vegetarische hapjes om de dag feestelijk af te sluiten.

Chantal:

Als mindfulness trainer en yoga docent spreekt zij tijdens haar oefeningen het schouwende vermogen aan om zo tot meer verdieping te komen en de deelnemers te prikkelen in hun bewustwordingsproces. Ze nodigt iedereen uit om echt te voelen en op liefdevolle wijze naar zichzelf en hun lichaam te luisteren. Op deze manier leren de deelnemers hun grenzen herkennen en kan de band die ze met zichzelf hebben, positief versterkt en geheeld worden.

Yannick en Chantal zijn een Liefdeskoppel die prachtige activiteiten aanbieden (zoals reiki en yoga) om het Licht in de wereld te vergroten en aan te wakkeren.
Nieuwsgierig? zie: www.tuszenhemelenaarde.nl

LindaDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1060082-683x1024.jpg

Met haar muzikale reikwijdte, stemt ze zich af op de aanwezige energie, om zo het helende proces te versterken in trilling en klank. Met haar bezielde muziek als draagkracht, tovert ze een magische sfeer waar iedereen in ondergedompeld wordt. Diverse instrumenten zoals harp, handpan, kora, fluit, shuribox, tanpura, klankschalen, ukelele en diverse drums zullen aan bod komen tijdens de cacao ceremonie!

Zie de agenda van The Sound Of Love voor praktische info en actuele data.

Wil je per email op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van The Sound Of Love? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Nieuwsbrief