Cursussen

De dansende vlinder bied diverse cursussen dans aan in Amersfoort voor kinderen!   (voor info over de verschillende cursussen, zie de pagina’s in de menubalk bij cursussen)

 

 

 

Andere leeftijd?

Valt u kind buiten de leeftijdsgroepen van de vermelde cursussen? Stuur een bericht en bij voldoende aanmeldingen start ik een groep waarbij u of uw kind in past!

 

 

Algemene informatie

Proefles: Een proefles is altijd gratis!

Instromen: elk moment kunnen cursisten instromen!

Om aan te melden voor een cursus/ proefles, mail naar: info@dedansendevlinder.nl of stuur een bericht op mijn website. Vermeld hierbij de naam, leeftijd en eventueel bijzonderheden van u kind!

 

20141212_110644

 

 

Op locatie

Ik geef ook dansexpressie op locatie. Dat kan zijn op een (basis)school, kinderopvang, clubgebouw, sociale werkplaats of bij mensen thuis.

Ik woon in Amersfoort en rondom 50 km die plaats kan ik dansexpressie geven. Alles in goed overleg en aangepast op wens van u.

 

Workshop!

Het is mogelijk een losse workshop te boeken, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. De workshops worden op maat aangeboden. Dat wil zeggen dat jij het thema, tijdsduur zelf kunt kiezen en het activiteitenprogramma zelf kunt samenstellen. Ook bied ik naast dans, andere activiteiten aan als extra aanvulling. Zie de mogelijkheden:

1. Dans/ drama- workshop
2. Knutselen (een passend attribuut voor het dansen of een losse knutsel- activiteit)
3. Aan een dans/ drama voorstelling werken en uitvoeren
4. Schminken en verkleden
5. Feestelijke en creatieve begeleiding van het feestprogramma met taart en cadeautjes

Kosten: €25.00 per uur


Nieuwsbrief