Klankbad en Verbonden Ademhaling

Deze middag staat in het teken van Bevrijden, Verruimen en Verbinden met je Ware Zelf. De verbonden adem, vibrerende klanken, stimulerende geuren en een Liefdevolle begeleiding, nemen je mee op innerlijke reis door diepere bewustzijnslagen! Daarnaast geeft de combinatie van trilling en adem je een enorme boost, waardoor je energie meer kan stromen en je immuunsysteem wordt versterkt!


Verbonden ademhaling met Anke

Als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast ademhalingspatroon. Een verbonden ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust.

Www.ankeverstappencoaching.nl


Linda begeleidt de ademsessie met een klankbad.

In de cadans van de adem maakt Linda transcenderende muziek en klanken om het effect van de ademsessie te versterken. Zij werkt met diverse muziekinstrumenten zoals klankschalen, kora, handpan, xylofoon, verschillende drums en harp. In haar spel maakt Linda altijd gebruik van tonen die elkaar aanvullen en versterken, zoals octaaf, kwint en terts. Op deze wijze creëert zij mooie boventonen, wat een diepe doorwerking heeft op lichaam en geest.

Door de trillingen van de harmonieuze klanken, kunnen vastgeroeste energieën en emoties gemakkelijker los komen en vervolgens vrij worden gelaten.

Klankbad van The Sound Of Love bij Carnac

Wij organiseren de Ademsessie en Klankbad in Amersfoort.
Zie de  agenda van The Sound Of Love!  voor praktische info en actuele data!


Wil je per email op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van The Sound Of Love? Laat het weten via de contactpagina!


Nieuwsbrief