Mantra zingen met klankbad

Met muziek en teksten uit alle culturen en religies over de hele wereld, zingen we alle kleuren van de regenboog bij elkaar tot een warm licht dat de wereld omsluit. Oud en nieuw brengen we samen, door het zingen van mantra’s in het Sanskriet (Oertaal) tot aan (Pop)liedjes van nu! Ook zelfgeschreven mantra’s komen aan bod, waardoor het nog verrassender wordt! De samenzang wordt begeleid door diverse muziekinstrumenten, zoals: harp, gitaar, ukelele, tampura, shrutibox, xylofoon, klankschalen, djembé en diverse andere percussie instrumenten! Zo heeft elke mantra weer zijn eigen sfeer; soms bruisend en vrolijk, soms klein en teer.
We wisselen het mantrazingen af met ontspannende klankbaden. De transcenderende melodieën en dromerige klanken, maken het tot een hemelse onderdompeling in muziek en trilling!
Wat je stemgeluid ook is, we nodigen je van harte uit om in verbinding samen te zingen. Want samen zingen brengt ons naar ons hart. Het hart dat niet oordeelt, maar één is met alles en iedereen!

 

Momenteel bieden we geen maandelijkse mantrazingen en klankbad aan. We willen deze tijd gebruiken voor het maken van een cd.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die in de toekomst gaan starten? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de contactpagina!

 

Ben je benieuwd naar de activiteiten die voor de komende tijd op het programma staan? Zie de agenda van The Sound Of Love


Ook is ‘The Sound Of Love’ te boeken voor een activiteit Mantrazingen en/ of Klankbad of muzikale begeleiding bij een activiteit (zoals yoga).
Zie de pagina  The Sound Of Love uitnodigen, voor meer informatie.