Mantra zingen en klankreis

Mantra zingen en klankbad met The Sound Of Love

 

Door Linda & Peter 

 

Met muziek en teksten uit alle culturen en religies over de hele wereld, zingen we alle kleuren van de regenboog bij elkaar tot een warm licht dat de wereld omsluit. Oud en nieuw brengen we samen, door het zingen van mantra’s in het Sanskriet (Oertaal) tot aan (Pop)liedjes van nu! Ook zelfgeschreven mantra’s komen aan bod, waardoor het nog verrassender wordt!
De samenzang wordt begeleid door diverse muziekinstrumenten, zoals: harp, gitaar, tampura, shrutibox, xylofoon, klankschalen, djembé en diverse andere percussie instrumenten! Zo heeft elke mantra weer zijn eigen sfeer; soms bruisend en vrolijk, soms klein en teer.

Wat je stemgeluid ook is, we nodigen je van harte uit om in verbinding samen te zingen. Want samen zingen brengt ons naar ons hart. Het hart dat niet oordeelt, maar één is met alles en iedereen!

Aansluitend een klankbad!

Van transcenderende melodieën tot aan dromerige klanken, wordt het een kleurrijke, ontspannende en hemelse onderdompeling in muziek en trilling! Doordat we werken met tonen die elkaar aanvullen en versterken (zoals terts, kwint en octaaf) werkt het klankbad harmoniserend.

 

Wanneer: Elke tweede zondag van de maand vanaf 2017:

Locatie: T, Spectrum, Ariaweg 115, Amersfoort (aanbellen bij spiegelzaal)

Data: 8 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 10 juni

Programma:

van 14.00 tot 15.30 uur: Mantra zingen
van 15.30 tot 16.00 pauze (met thee en wat lekkers)
van 16.00 tot 17.00 uur: Klankbad
Kosten:
Voor de gehele zang en klankmiddag bedraagt het: €17.50
Het is ook mogelijk om voor één onderdeel te gaan. per los onderdeel is het: €10-

 

 

Wil je komen? Meld je alsjeblieft aan onder vermelding van je  naam en telefoonnummer, zodat we je kunnen berichten als het door omstandigheden niet doorgaat.  Stuur je aanmeldingsbericht via de contact  pagina of mail naar info@dedansendevlinder.nl