Over Theater de Ontdekking

Theater de Ontdekking maakt kleurrijke en verassende, dans en bewegingstheater voor jong en oud!
Met doorleefde expressie, een gezonde dosis humor, levendige fantasie, filosofische wijsheid en betoverende beelden, hebben zij de missie om een spiegel voor te houden en de bewustwording van het publiek te prikkelen!
met andere woorden: ze halen het dek er af van dat wat nog verborgen ligt, zodat de mooiste schatten ontdekt worden!
De maatschappij en de menselijke worstelingen zijn één van de inspiratiebronnen van Theater de Ontdekking. Vooral hun eigen persoonlijke (levens)thema’s en gevoelens, nemen zij mee in de voorstellingen die zij maken, waardoor het op een dieper niveau binnen komt! Alle kleuren van het licht met de mooiste (wereld)dromen laten ze je met hun theatrale bewegingsexpressie, met heel je Wezen Voelen! Ook de liefde voor de natuur, zijn elementen die zij veel in hun stukken verwerken!
Vaak hebben de voorstellingen van Theater de Ontdekking een sprookjesachtige sfeer, waardoor jong en oud mee wordt genomen in een liefdevolle wereld van magische beeldtaal!Linda Hessing van de Dansende Vlinder, is de leidende draad van Theater de Ontdekking en heeft prachtige samenwerkingsverbanden met andere expressieve Vlinders!
Zie in het menu ‘voorstellingen en acts’ voor een indruk!

Volg de Theater de Ontdekking op Facebook!


Nieuwsbrief