Wie is De dansende Vlinder

Maak je los, breek door,
Kom uit je  cocon!
En dans als een vlinder zo vrij,
In een wereld vol glans en kleur.
Laat je vleugels belichten door de zon!
 
Neem de ruimte, ga waar je hart wil gaan.
Hier in het Nu,
Elkaar ontmoeten.
Heel zachtjes raak je elke bloem aan.

 

 

Linda Hessing (geboren op 10 januari 1987) heeft een grote passie voor creatieve expressie en fantasierijke verbeeldingskracht. De rijke scheppingswereld vol klank, kleur, vorm, glans en beweging waarin wij mogen voelen en ontdekken! Ze noemt het ‘de taal van de ziel’ waar een onuitputtelijke schat aan essentiële kwaliteiten, wijsheden en gevoelens aan het licht komen. Het is haar missie om mensen een sleutel aan te reiken om hun schat te openen en zo te stralen in hun authenticiteit. Dit doet ze door middel van verschillende creatieve uitingsvormen zoals dans, muziek en beeldende kunst.

 

Linda aan het woord…

Ik heb in mijn leven mogen ervaren hoe diverse creatieve uitingsvormen, mij geholpen hebben om vrijer te worden, mijn angsten te overwinnen, me spiritueel te kunnen ontwikkelen, mijn emoties te kunnen uiten en contact met mijn ware zelf te voelen. De taal van creatieve expressie kan mij diep raken en inzichten brengen, die doordringen tot diepere bewustzijnslagen. Wanneer ik mijn luikje open zet, stroomt er oneindige creatieve inspiratie binnen als een bruisende waterval. Zo ervaar ik dat ik net als ieder ander, een prachtwezen ben met al mijn authentieke kwaliteiten!

Doordat ik zo intens heb mogen ervaren hoe waardevol de wereld van creatieve expressie voor mij is, voel ik een sterke missie om mensen te inspireren en uit te nodigen om deze weg van creatieve zelfontwikkeling te betreden. Om door je angst heen, je te openen als vlindervleugels voor de zon en je juwelen te laten blinken! Het is er al, je hoeft het alleen maar te ontdekken! Dat je mag laten zijn wat er ook komt en het helende licht er op mag laten schijnen!
Klik hier als je meer wilt lezen over Linda haar kijk op:  creativiteit en de verschillende bewustzijnswerelden

 

 

De natuur is een grote inspiratiebron voor mij omdat zij in haar puurheid en oneindige creatieve schepping, ons veel wijsheid, ruimte en een gevoel van vrede geeft.
Ook voel ik veel voor de glitter en glans van de sprookjesachtige sferen. Daar waar we in onze magische verbeelding mogen dromen en verlangen. Waar delen van onszelf en onze (astrale) herinneringen aangesproken worden. De symbolische beeldtaal van sprookjes, maakt de spiritualiteit in ons wakker en helpt ons vanuit ons hart waar te nemen, voorbij de uiterlijke schijn. We kunnen toveren met onze verbeeldingskracht en zo sferen en intenties de wereld in brengen, van Ziel tot Ziel. Mijn missie is om mensen bewust te maken van deze gave, die de wereld mooier kan maken!

Om mijn passie en missie goed uit te kunnen oefenen heb ik verschillende opleidingen gevolgd, namelijk:
– Sociaal Pedagogisch Werk;
– Activiteiten begeleiding;
– Opleiding tot docent Dansexpressie;
– Clownsopleiding.

Ik heb me verbonden met verschillende doelgroepen zoals mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, ouderen en kinderen. Met deze verschillende doelgroepen heb ik prachtige creatieve en expressieve projecten ondernomen in verbinding met de natuur, wat mij erg heeft verrijkt!
Ik heb veel inspiratie mogen opdoen door het volgen van diverse cursussen op creatief en spiritueel gebied zoals
– theater,
– verschillende dansvormen,
– beeldende kunst,
– harples,
– verschillende yoga vormen,
– lichaamsgerichte therapie,
– Stemexpressie,
– mindfulness
– en filosofie.

Vooral het thuis intuïtief uitoefenen van mijn creativiteit en spiritualiteit op mijn eigen onderzoekende en autodidactische wijze, hebben mij gemaakt tot een kleurrijke vlinder met mijn authentieke werkwijze!
En natuurlijk blijf ik me ontwikkelen en verrijken!!!

 

 


Nieuwsbrief