Drumcirkel

Als er iets een verbindende activiteit met een hoog feestgehalte is, is het wel de drumcirkel met Peter en Linda!
Met de Djembés, Doundoun en Shamanendrum als leidraad, wordt je meegezogen in de beat, waar de diepe en warme bas in elke cel van je lijf zal doordringen!!!
Er is veel ruimte voor improvisatie, maar we spelen ook traditionele ritmes uit bijvoorbeeld Afrika.


Trance en drum zijn twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit effect treedt vaak spontaan op wanneer een ritme enige tijd wordt aangehouden. Daarom kiezen wij ervoor om niet te vaak van ritme te wisselen. Op deze wijze kan iedereen landen in de beat, zodat er een transformatie kan plaatsvinden van denken naar voelen. Wanneer deze staat wordt bereikt vindt er een gelukzalig “Zijn” plaats waarin het besef van tijd en ruimte wegvallen. Dit is wat wij nastreven tijdens de drumcirkel. Om deze reden wordt er niet veel gepraat of uitgelegd tijdens het spelen.
Neem je eigen drum mee en ga lekker los op de beat! Elke drum is welkom!
Ook zonder drum ben je welkom om mee te genieten van de ritmes die wij spelen. Voor extra accenten hebben wij sambaballen en rinkelaars om je eigen klankkleur te geven aan het muzikale geheel!

Iedereen is welkom om deze activiteit op zijn of haar eigen manier te beleven!
Kan je je voetjes niet van de vloer houden en beleef je deze activiteit liever dansend? Voel je uitgenodigd en laat de dansvonken er vanaf vliegen!
Liever luisterend meebeleven? Het is ook zeker geen straf om je mee te laten voeren door de transcenderende ritmes die je lekker op de aarde zetten!

Als het weer het toelaat, spelen we buiten in de natuur!
Vaak spelen we bij volle maan, omdat het (levens)energie opwekkende effect van volle maan en de drums elkaar versterken!!

Om het effect van het drummen in alle rust na te voelen, geven wij als afsluiting van de drumcirkel een ontspannen klankbad.


Wij organiseren vooral drumcirkels in Amersfoort en omstreken.
Zie de agenda van The Sound Of Love voor praktische info en actuele data.

Wil je The Sound Of Love uitnodigen voor een evenement? Zie The Sound Of Love uitnodigen

Wil je per email op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van The Sound Of Love? Laat het weten via de contactpagina!


Nieuwsbrief