Ecstatic Dance voor kinderen en volwassenen!

Jong en oud zijn welkom om dit verbindende vreugdefeest te vieren, waarbij we samen dansen, dromen en spelen op vrolijke muziek! Elk feest duiken we in de wereld van een bepaald thema. Iedereen is welkom om verkleed te komen, dus dat wordt een kleurrijk spektakel! We maken telkens weer een magische reis boordevol uitnodigende verrassingen en speelse attributen!

Als heerlijke opwarming doen we speelse en fantasie prikkelende oefeningen. Dan laten we alle woordjes los en dansen we helemaal vrij op de muziek! Als afsluiting is er tijd om te snoezelen onder het genot van een hemels klankbad met prachtige muziekinstrumenten!

Kinderen, ouders, grootouders, nanny’s, buren en vrienden… kom erbij en dans samen alle kleuren van de regenboog tijdens deze onvergetelijke feestjes!!!


Wat is ecstatic dance?
Ecstatic dance is een dansvorm waar je helemaal vrij bent om expressie te geven en te bewegen zoals jij dat voelt! In een veilige sfeer, wordt je uitgenodigd om je over te geven aan de muziek en zorgeloos mee te deinen op de golven van je eigen energie! Of je nou op jezelf wilt dansen of juist in contact met anderen, alles is oké! Er wordt niet gekletst tijdens het dansen, zodat je hoofd kan uitrusten van alle woorden en je heerlijk bij je gevoel kunt blijven.

Locatie: t’Spectrum, Ariaweg 115, in Amersfoort

Data: zondag
29 oktober, 26 november, 28 januari, 25 februari, 24 maart, 28 april, 26 mei.

Tijd: van 15.00 tot 16.15 uur.

Kosten: 12 euro p.p.
(Kom je met 3 personen of meer: 10 euro p.p.!)

Opgeven voor een of meerdere dansfeesten? Stuur een mail naar info@dedansendevlinder.nl onder vermelding van je naam, het aantal personen en de leeftijden! Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek per mail.


Nieuwsbrief