Ecstatic Dance verrijkt met live percussie

Dans je vrij op dit spetterende dansfeest waarbij we swingende muziek draaien met toevoeging van spectaculaire live percussie.  Het wordt een kleurrijk geheel door een speelse opwarming, visuele effecten, fantasierijke aankleding en aansluitend een klankbad van o.a. harp, hangdrum en klankschalen. Wat is ecstatic dance?
Ecstatic dance is een dansvorm waar je helemaal vrij bent om expressie te geven en te bewegen zoals jij dat voelt! In een veilige sfeer, wordt je uitgenodigd om je over te geven aan de muziek en zorgeloos mee te deinen op de golven van je eigen energie! Zo dans je jezelf leeg en vrij, waardoor je in een soort van trance raakt. Of je nou op jezelf wilt dansen of juist in contact met anderen, alles is oké!
Er wordt niet gekletst tijdens het dansen, zodat je heerlijk bij je gevoel kunt blijven. Verdovende middelen komen er niet bij kijken… want we halen het gevoel van extase uit de dans!


Live muziek:
Door de combinatie van de rijke en afwisselende muziek uit de boxen en de levensechte beat van de volle drums, komt de muziek op een dieper niveau binnen tijdens het vrij dansen! Tijdens het klankbad als afsluiting, kan de ervaring na resoneren en je lichaam met alle sensaties ontspannen na de totale dansextase.


Wanneer: Zaterdag 21 januari 2023, van 19.30 tot 21.30 uur (inloop 19.00 uur)

Waar? Basisschool t’Spectrum, Ariaweg 115, Amersfoort

Kosten: €15,-


Wil je ‘The Sound Of Love’ uitnodigen voor een Ecstatic Dance feest? Zie The Sound Of Love uitnodigen voor praktische info. 

Wil je per email op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van The Sound Of Love? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Nieuwsbrief