Individuele klankreis

Met veel Liefde en Toewijding, stemt Linda haar klanken af op het persoonlijke (levens)thema, de verlangens, de lichamelijke klachten en/ of energie blokkades van de persoon. Met haar bezielde zangstem en brede keuze aan muziekinstrumenten (zoals harp, handpan, kora, fluit, klankschalen, belletjes, xylofoon, ukelele, gitaar, tanpura, shutibox, rainstick en diverse drums) stemt ze zich intuïtief af op de energie van de persoon en maakt ze de klankreis compleet!



Met de uitgebreide verzameling aan klankschalen, met 3 octaven aan tonen, laat Linda de klanken harmonieus samenkomen. Linda legt de klankschalen naast of bepaalde plekken van het lichaam waardoor ze hun werk kunnen doen op therapeutisch niveau. De fijne trilling van de klankschalen, schud blokkades los en haalt vastgezette energie of emoties naar boven op lichamelijk en emotioneel gebied. De zachte en lang aanhoudende klanken, dringen door tot diepere bewustzijnslagen en werken harmoniserend.

Afhankelijk van wat zich aandient zingt zij een mantra of lied met een bepaalde intentie die aansluit op het levensthema van de persoon.


Tijdens de onderdompeling aan klanken en hemelse melodieën, spreekt Linda het zelfhelende vermogen van de persoon aan op verschillende manieren:
– Met haar betoverende beeldtaal van visualisatie meditatie laat ze je het effect van gedachtenkracht ervaren.
– Met lichaamsgerichte oefeningen (adem, spier(ont)spanning en beweging) helpt ze je meer in balans te komen en de energiestroom te stimuleren.

In een hemelse ruimte, vol bloemen, sprookjesvlinders, warme lichtjes, sprankel glitter, zachte kleuren en een zee aan kristallen, kun je even ontsnappen uit je dagelijks ratrace.




Aansluitend op de behoeftes van de persoon werkt Linda met pure etherische geurolie, waardoor de sfeer en de helende werking van de klankreis versterkt wordt.



Om het hele plaatje betreft spirituele groei en heling compleet te maken, laat Linda jou een affirmatie kaart trekken die jou kan helpen met inzichten of aanmoediging van je pad. Ook mag je als cadeautje een kristal uitkiezen, die je tijdens de klanksessie al bij je draagt zodat het opgeladen wordt met de fijne herinneringen van de muzikale droomreis! Zo kan je via jou persoonlijke kristal, altijd terug naar deze fijne her- innering en even thuiskomen bij jezelf.


Individuele klankreis:
Een totale verwennerij, helemaal afgestemd op jou energie en behoeften!

Kosten: €50
Tijdsduur: 90 minuten

Duo- klankreis:
Ook als duo kan je een klankreis ondergaan! Het samen beleven van de klanken en geleide meditatie, is zeer magisch en waardevol voor de band die er tussen beide personen aanwezig is!

Kosten: €60,-
Tijdsduur: 90 minuten


Volwassene en kind- klankreis:
Naast de klankreis voor volwassenen, bied Linda ook speciale klank en droomreis aan voor kinderen! Afgestemd op de leeftijd, interessegebied en behoeftes van het kind, creëert Linda een snoezel- hemel waar ze even helemaal thuis mogen komen bij zichzelf. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, ook voor baby’s!
Een ouder en kind droomreis, is een zeer waardevolle en verbindende ervaring voor allebei! Ook als je zwanger bent en op liefdevolle wijze contact wilt maken met je kind!

Kosten: €50,-
Tijdsduur: 60 minuten

De klankbaden geeft Linda in haar praktijk aan huis in Amersfoort.
Ook is het mogelijk om Linda op locatie uit te nodigen voor een individueel klankbad.

Interesse? Stuur een mail met al je wensen naar: info@dedansendevlinder.nl


Nieuwsbrief