The Sound Of Love door Linda

Ook in de muziek is Linda Hessing een veelzijdige vlinder! Van swingende percussie tot dromerige en melodieuze klanken maakt ze het muzikale kleurenpalet compleet! Met haar schat aan muziekinstrumenten (zoals harp, handpan, kora, shutibox, tanpura, fluit, gitaar, ukelele, klankschalen, rainstick, diverse drums, xylofoon, lieve belletjes en haar engelenstem) maakt ze het tot een afwisselende klankreis waarin ze aan jou wensen kan voldoen!
Voornamelijk werkt Linda vanuit de improvisatie waarin ze zich volledig afstemt op de aanwezige sfeer en dynamiek in de omgeving.
Linda schrijft haar eigen magische liedjes, mantra’s, sprookjes en gedichten met filosofische beeldtaal, die ze op haar eigen wijze muzikaal begeleid!

Niet alleen de oren, maar ook de ogen worden gestreeld! Als betoverende muziekfee creëert ze een hemeltje op haar heen vol licht en kleur!

Linda bied de volgende activiteiten aan:


– Hemels (lig)concert met diverse dromerige klanken (zoals harp, ukelele, klankschalen, sjamanendrum, fluit, oceandrum, lieve belletjes en haar zangstem).
Afhankelijk van het moment en de doelgroep, neemt ze je naast de muziekbeleving, mee op reis in fylosofische gedichten met magische beeldtaal.

– Muzikale begeleiding bij een activiteit (zoals yoga, dans, theater, een ademsessie of een meditatieles).
Ze stemt zich af op de aanwezige sfeer en beweging en gebruikt daarbij passende muziekinstrumenten. Bij actieve en bewegelijke activiteiten speelt ze activerende percussie en bij ontspannen rustige activiteiten gebruikt ze zachte klanken (zoals harp, xylofoon, klankschalen).

– Een sprookjesachtige geleide fantasie meditatiereis met klanken en muziek voor jong en oud.

– Een voorstelling waarin ze als een magisch figuur, de kinderen en volwassenen mee neemt in een fantasierijk sprookje met eigen muziek, betoverende aankleding en attributen

– (Achtergrond)muziek bij een feestje, diner, picknick of festival

– Expositie waarbij ze de beelden intuïtief vertaalt in muziek en eventueel met (geïmproviseerde) poëzie.

Zie dit filmpje voor een indruk:


Nodig Linda de muziekvlinder uit en laat je onderdompelen in hemelse sferen!
Voor de mogelijkheden en praktische info, zie pagina: The Sound Of Love uitnodigen


Nieuwsbrief