Yoga, Klank en Dans

Beweeg op het ritme van je ziel!

Deze dag staat in het teken om in je lijf te komen en vanuit daar, de connectie met jezelf in de ruimte te voelen. We starten met een fijne meditatie, flowen door naar een mooie reeks van yogahoudingen en vanuit daar gaan we over in dans. De gehele yoga en dansreis wordt begeleid met live muziek en als afsluiter ontvang je een heerlijk klankbad om tot ontspanning te komen!


Yoga, klank en dansYoga en mindfulness door Chantal
Als mindfulnesstrainer en yoga docent spreekt zij tijdens haar oefeningen het schouwende vermogen aan om zo tot meer verdieping te komen en de deelnemers te prikkelen in hun bewustwordingsproces. Ze nodigt iedereen uit om echt te voelen en op liefdevolle wijze naar zichzelf en hun lichaam te luisteren. Op deze manier leren de deelnemers hun grenzen herkennen en kan de band die ze met zichzelf hebben, positief versterkt en geheeld worden.
www.tuszenhemelenaarde.nl

Live muziek door Linda
Met haar muzikale reikwijdte, stemt ze zich af op de aanwezige energie, om zo het helende proces te versterken in trilling en klank. Met haar bezielde muziek als draagkracht, tovert ze een magische sfeer waar iedereen in ondergedompeld wordt. Diverse instrumenten zoals harp, handpan, kora, fluit, klankschalen, shrutibox, tanpura, xylofoon, ukelele en diverse drums zullen aan bod komen!Zie de agenda van The Sound Of Love voor praktische info en actuele data.

Wil je The Sound Of Love uitnodigen voor een yoga en klank evenement? Zie The Sound Of Love uitnodigen voor praktische info.

Wil je per email op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van The Sound Of Love? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Nieuwsbrief